Wilt u de hulp van een goede huurrecht advocaat inschakelen?

Het is een feit dat je als huurder van een woning best veel rechten hebt. Over het algemeen hebben huurders in ons land best veel rechten. Toch zijn er situaties waarbij je als huurder en verhuurder er samen niet uitkomt. Dit overkwam een vriend van mij. Hij huurt al bijna twintig jaar dezelfde woning van dezelfde verhuurder. Nooit hebben ze samen dusdanige problemen gehad dat er een huurrecht advocaat aan te pas moest komen. Echter is er nu een geschil ontstaan waar ze samen niet meer uitkomen. Die vriend van mij meent in zijn recht te staan maar de verhuurder denkt ook in zijn recht te staan. We hebben al geprobeerd om door middel van een gesprek waar van beide kanten iemand aanwezig was die het gesprek in goede banen kon leiden, echter heeft dit niet het gewenste resultaat opgeleverd. Nu zijn we dus aanbeland op de situatie dat mijn vriend een huurrecht advocaat in wil gaan schakelen. Denk zeker dat het voor nu de beste oplossing is, al zou het eerst maar een oriƫnterend gesprek zijn om te horen wat nu daadwerkelijk zijn rechten en plichten zijn. Zo zijn we dus opzoek gegaan naar een goede huurrecht advocaat. Na enig speurwerk menen wij de juiste huurrecht advocaat gevonden te hebben via de site damste.nl. Dit kantoor biedt op vele terreinen juridische ondersteuning. We hebben contact gelegd met het kantoor met de vraag of wij ons probleem kunnen voorleggen aan een huurrecht advocaat. Het was geen enkel probleem om tot een afspraak te komen met de huurrecht advocaat van het kantoor. We zijn gezamenlijk naar deze afspraak gegaan om te horen wat de huurrecht advocaat voor mijn vriend zou kunnen betekenen. Het was een fijn gesprek waarbij er echt de tijd genomen werd om de situatie helder te krijgen om zo een goed advies te kunnen geven over welke stappen er eventueel genomen zouden moeten worden. Het eindresultaat van het gesprek is dat het allemaal niet zo simpel is als dat mijn vriend in eerste instantie dacht maar dat er zeker mogelijkheden zijn om alsnog tot een gezamenlijke oplossing te komen.

Dit is de site waar je zijn moet als je in de situatie terecht komt dat je een huurrecht advocaat nodig hebt

Veel geschillen zijn onderling op te lossen, echter zijn er ook situaties waarbij dit helaas niet lukt en dan kan het zijn dat je aangewezen bent op een advocaat. Wij zijn erg blij dat wij op deze site terecht zijn gekomen en dat we via dit kantoor de juiste advocaat hebben kunnen spreken.

Wij zijn goed geholpen

Dankzij de site damste.nl, hebben wij een fijn gesprek gehad met een advocaat die gespecialiseerd was in huurrecht. Wij zij dan ook meer dan tevreden over deze site omdat:

  • Zij de tijd namen om ons probleem aan te horen
  • De afspraak voor een gesprek snel ingepland kon worden
  • Al onze vragen uiterst vriendelijk en helder werden beantwoord

Bent u in de situatie dat u een advocaat kan gebruiken, neem dan zeer zeker een kijkje op de site van dit kantoor.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *