Uw huurder betaalt niet? Wat nu?

Ik heb een huisje gekocht bij ons in het dorp omdat ik het leuk vind om huizen op te knappen en ik moest zorgen dat ik een potje had voor mijn pensioen. Ik heb toen een huurder gevonden die graag in de woning wilde wonen en ik meende daarom dat ik alles in kannen en kruiken had. Dat bleek echter toch even tegen te vallen want de huurder betaalt niet en dat is heel vervelend. De huurder betaalt niet want hij heeft altijd wel weer iets waarom hij niet zou kunnen betalen, de ene keer betaalt zijn baas hem niet, de andere keer is het weer zo dat zijn kinderen in het ziekenhuis liggen, er is altijd wat. Ik word daar een beetje gek van want de huurder betaalt niet en dat betekent dat ik dus ook een deel van mijn inkomsten niet krijg. Ik reken daar natuurlijk wel op en daarom ben ik gaan kijken wat ik kon doen om te zorgen dat ik mijn huurder wel kon laten betalen. Ik kon hem namelijk ook niet zomaar op straat zetten want dan zou ik in overtreding zijn. Ik wilde daarom graag weten of ik een incassobureau kon inschakelen. Ik ben toen gaan googelen op ‘huurder betaalt niet’ en ik heb toen gezien dat ik het beste kon gaan kijken op de site van billincasso.nl. Deze mensen hebben heel veel mogelijkheden te bieden en ik kan u zeggen dat ik met veel plezier door de site van deze mensen gegaan ben. Ik heb toen gezien dat men hier ook stappen kan zetten wanneer je een huurder hebt, maar de huurder betaalt niet. Ik ben daarom gaan kijken of ik even met deze mensen in contact kon komen omdat ik graag van hen wilde horen hoe zij konden zorgen dat ik mijn geld zou krijgen. Ik heb daarom even een mailtje gestuurd en geschreven huurder betaalt niet en ik heb hulp nodig, en ik kreeg toen al heel snel antwoord van deze mensen. Dat was fijn want op die manier kon ik concreet stappen gaan zetten om achter mijn geld aan te gaan.

Mijn huurder betaalt niet maar dit kantoor zet hem onder druk

Mijn huurder betaalt niet en dat is vervelend want ik ging ervan uit dat deze man gewoon de huur zou betalen. Ik moet nu kosten maken om hem te laten betalen en dat is heel vervelend. Gelukkig hebben de mensen van billincasso.nl er alles aan gedaan om hem te laten weten dat wat hij doet niet kan en hem ook geld gaat kosten. De huurder betaalt niet maar dit kantoor zet hem onder druk en als het goed is, krijg ik binnenkort mijn geld. Dat is heel prettig want ik kan de centen wel gebruiken.

Wilt u ook uitbetaald krijgen?

Mocht u ook nog op geld wachten van iemand maar krijgt u dit maar niet, dan kunt u:

  • Even naar de site billincasso.nl surfen
  • Bekijken wat u hier aan mogelijkheden kunt vinden
  • Een keer contact opnemen om te horen wat men voor u kan doen

Ik ben blij dat ik met dit bedrijf in zee ben gegaan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *