Bond van Wetsovertreders          

Samen op weg naar een betere toekomst

 
 

Perspagina.

Op deze pagina kunt u alle persberichten vinden. Om alle berichten te lezen moet u soms de pagina verversen. Onder de berichten kunt u brieven e.d. vinden.


Persberichten


Terug naar overzicht

10-01-2019

OM neemt aangifte van de BWO tegen de burgemeester van Weert in behandeling. (zie brief onder bericht).

Het openbaar Ministerie Limburg heeft de aangifte (zie bijlage) van de Bond van Wetsovertreders (BWO) tegen de burgemeester van Weert in behandeling genomen, dat schrijft het OM aan de bond vandaag. De BWO heeft aangifte gedaan wegens laster vanwege het feit dat de burgemeester van Weert (Jos Heijmans) stelselmatig meerdere bewoners van het asielzoekerscentrum “criminelen” noemt.

Het OM heeft al meerdere zaken geseponeerd dus van diefstal e.d. door de bewoners van het asielzoekerscentrum is geen sprake. De BWO is van mening dat de burgemeester moet stoppen met zijn onterechte uitlatingen, aldus de BWO.

Buiten de aangifte zal op korte termijn een kort geding plaatsvinden waarin de BWO vordert dat het maar eens afgelopen moet zijn met de lasterlijke aanklachten van Jos Heijmans.

In 2017 deed de BWO ook aangifte tegen de burgemeester, de BWO heeft het OM verzocht de rijksrecherche een strafrechtelijk onderzoek naar de feiten te laten starten.

 aangburgweert pagina.pdf


Terug naar overzicht