Bond van Wetsovertreders          

Samen op weg naar een betere toekomst

 
 

Perspagina.

Op deze pagina kunt u alle persberichten vinden. Om alle berichten te lezen moet u soms de pagina verversen. Onder de berichten kunt u brieven e.d. vinden.


Persberichten


Terug naar overzicht

07-08-2017

Zeden TBS'ers kunnen gewoon contact hebben met slachtoffertjes.

TBS’ers die voor een zedendelicten zitten en worden behandeld kunnen gewoon op internet “vieze plaatjes” kijken en per mobile telefoon contact opnemen met hun slachtoffers. “Onbegrijpelijk en onacceptabel" vindt de Bond van Wetsovertreders (BWO).

Het is, volgens de BWO, onbegrijpelijk dat er geen toezicht is. “Wij hebben in iedere TBS klinieken leden zitten die gewoon vrolijk kunnen bellen en als hij wordt gepakt dan heeft hij na 2 weken via een andere provider weer een nieuwe” aldus de BWO.

Het kijken naar “vieze plaatjes”en het bellen is ten strengste verboden, god weet wat er naast een telefoon en drug meer binnen komt, straks zijn het wapens, aldus de BWO die zich er behoorlijk zorgen over maakt.

Ook cd’s met harde porno komt binnen zo zag de BWO laatst bij een bezoek. De BWO bezoekt iedere inrichting sinds februari 2017.Terug naar overzicht