Bond van Wetsovertreders          

Samen op weg naar een betere toekomst

 
 

Perspagina.

Op deze pagina kunt u alle persberichten vinden. Om alle berichten te lezen moet u soms de pagina verversen. Onder de berichten kunt u brieven e.d. vinden.


Persberichten


Terug naar overzicht

02-08-2017

Mensen weten de Bond van Wetsovertreders goed te vinden; gemiddeld 4500 bezoekers per dag bezoeken mensen de website van de BWO. Daarnaast geniet de BWO weer vertrouwen van directeuren, Ministerie van Veiligheid en Justitie en leden.

Mensen buiten de inrichtingen en binnen de inrichtingen weten de Bond van Wetsovertreders (BWO) goed te vinden. De BWO heeft daar onderzoek naar gedaan. De BWO krijgt een 7 voor de werkzaamheden die zij doen. Het vertrouwen in de BWO bij gevangenen en TBS' ers is helemaal terug ook directieleden van gevangenissen en TBS instellingen noemen de gesprekken met de BWO constructief. We kunnen zeggen dat de BWO weer helemaal op de rit staat. De BWO is een organisatie die stevig in de schoenen staat maar ook kan meeveren, het ooit gepubliceerde onzinverhaal in de Volkskrant blijft lang bij de pers hangen en die willen het goede niet weten, we wijzen de vinger naar het ANP die alleen vanuit Justitie verslag doet en vanaf gevangenen haar mond stil wenst te houden, een rechts persbureau. Maar de BWO is niet afhankelijk van de media en kan prima alleen door het leven gaan.Terug naar overzicht