Bond van Wetsovertreders          

Samen op weg naar een betere toekomst

 
 

Perspagina.

Op deze pagina kunt u alle persberichten vinden. Om alle berichten te lezen moet u soms de pagina verversen. Onder de berichten kunt u brieven e.d. vinden.


Persberichten


Terug naar overzicht

15-06-2018

BWO stuurt burgemeester Vught brief; extra beveiliging slachtoffer.

De Bond van Wetsovertreders (BWO) heeft de burgemeester van Vught een brief geschreven met de mededeling dat niet wordt geaccepteerd dat de woning aan de Sint Elisabethstraat in Vught gesloten moet worden.

Volgens de BWO moet de politie extra surveilleren en is het de taak van het Openbaar Ministerie (OM) om een onderzoek te starten naar de dader van de vuurwerkexplosie. “Het slachtoffer moet extra beveiliging krijgen”, aldus de BWO.

“Het zou te gek voor woorden zijn als het slachtoffer de dupe zal worden van de aanslag, aldus de BWO. Sluit de burgemeester toch de woning handelt hij onrechtmatig en zal de BWO een kort geding bij de voorzieningenrechter starten om de sluiting ongedaan te maken.

Buiten het kort geding zal de BWO voor het slachtoffer een schadevergoeding vorderen van € 10.000,00 voor gemist woongenot waar hij recht op heeft.Terug naar overzicht