Bond van Wetsovertreders          

Samen op weg naar een betere toekomst

 
 

Gastenboek.

Indien u wenst kunt u hier een bericht plaatsen over van alles en nog wat, de berichten worden door de moderator gelezen. Uw e-mailadres publiceren wij niet, deze is alleen om een feedback te geven als wij niet tot publicatie overgaan.


Gastenboek

27 berichten op 6 pagina's
Johan suntjens
31-05-17 14:36:16
ik las het bericht op Omroep West maar ineens was die verdwenen gaan de acties niet door of zo?

Hoor graag van jullie.

Gr Johan
Opmerking:
Hallo Johan,

Ik heb even met persvoorlichting gebeld en Omroep West staat op onze zwarte lijst omdat ze het artikel zonder hoor en wederhoor hebben verwijderd omdat de BWO uit één persoon zou bestaan hoe kan dit nou met 3 kantoren.

Wij werken niet met media die klakkeloos dingen van anderen aannemen zoals Omroep West. Toch bedankt voor de oplettendheid.

Afz. Webmaster
Laura versteeg
31-05-17 12:21:09
Bedankt dat jullie de gedetineerden in Zoetermeer serieus nemen, wij moeten met de overplaatsingh 8,00 meer uitgevan aan OV en moeten een half uur langer reizen. Dagelijks zijn er bezoekuren dus er zijn veel meer familieleden en vrienden van gedetineerden die dat moeten

succes met de actie

Laura Versteeg
M Meijer
28-05-17 18:15:49
Hi! Goed dat jullie er zijn. voor elke afdeling van de maatschappij hoort er een bond van belangenbehartigers te zijn, :)
Ook goed dat jullie de zaak rondom het huisarrest van asielzoekers aankaarten. Aan de ene kant begrijp ik de motivatie van de burgemeester wel, maar ben het ermee eens dat het via de rechter had moeten gaan. Want als burgemeesters dit soort dingen zelf gaan beslissen, ligt willekeur op de loer.

Verder heb ik een vraagje als partner van een gedetineerde:
Mochten jullie inderdaad zetels in de gemeenteraad krijgen, kunnen jullie dan ook iets doen voor de partners/ familie/ vrienden van gedetineerden? Veel omstanders voelen zich mede gestraft. Onder meer doordat bezoektijden soms alleen overdag doordeweeks zijn, omdat de gedetineerde alleen 's avonds kan bellen, omdat je geen belverzoek kunt neerleggen, omdat je zo weinig zelf kunt regelen (zoals compensatiebezoek, wat de gedetineerde moet aanvragen), omdat je niet echt actief geholpen wordt met informatie op het moment dat je geliefde opgepakt wordt (sterker nog: ze laten je gewoon dagenlang zwemmen in onwetendheid!), en ook omdat bij veel gevangenissen de voorzieningen voor bezoek ronduit armoedig zijn.
V V Zijl
04-05-17 15:05:41
Alle eerst wil ik laten weten hoe blij ik ben dat er een onderzoek is gestart tegen de van der Hoevenkliniek
De kliniek probeert de kritiek tegen hun weg te kunnen vegen maar het is wel degelijk waar dat daar mensen zomaar in de separeer worden gezet terwijl er geen calamiteiten of een gevaar heeft plaats gevonden ik heb dat zelf mee gemaakt en het is ook nog toegegeven tijdens een telefoon gesprek die ik op dat moment had ik heb dat zelf opgenomen en bewaard het gaat daar binnen de kliniek niet op de mensen te helpen maar om het geld wat ze ontvangen en zijn houden ervan om mensen te trikkeren zomaar ze dan over kunnen gaan op de dwang medicatie elke gesprek heb ik opgenomen via een call record dus er is wel degelijk bewijs als het personeel toegeeft tijds een gesprek dat er gerepareerd is omdat ze niet wisten hoe de persoon zou reageren en vervolgens dan ook nog enkele dagen in de separeer laten terwijl er totaal geen tegenwerking of gevaar aan de orde is geweest
Aldus is dat de werkwijzen binnen de van der Hoevenkliniek
Guus Cruts
12-04-17 11:34:46
Hartelijk dank voor jullie mooie compliment voor het Leger des Heils van 24-01-2017, en wat zeggen jullie dat mooi dat er bij het Leger des Heils "de mentaliteit van menselijkheid" is. Nu ben ik al een poosje bezig om op een rijtje te krijgen waar 'menselijkheid' in de hulpverlening allemaal op neerkomt. Dus heel graag hoor ik van jullie hier meer over. Wat verstaan jullie hier allemaal onder? In afwachting van jullie reactie en met vriendelijke groeten, Guus Cruts
Tonen: 5  10   20