Bond van Wetsovertreders

Samen op weg naar een betere toekomst

 
 

Gastenboek.

Indien u wenst kunt u hier een bericht plaatsen over van alles en nog wat, de berichten worden door de moderator gelezen. Uw e-mailadres publiceren wij niet, deze is alleen om een feedback te geven als wij niet tot publicatie overgaan.


Gastenboek

janny v.d Heuvel
15-01-17 09:49:52
Schamen jullie je niet om voor die raddraaiers in Weert geld proberen te vangen om dat ze niet hebben kunnen feesten. Wat gaan jullie dan regelen voor de mensen die lastig gevallen worden door die zelfde raddraaiers.
Opmerking:
Mevrouw v.d. Heuvel er zijn voldoende regelingen voor slachtoffers en dat juichen wij toe. Als iemand een straf krijgt wegens een strafbaar feit dan is het daarmee afgedaan. Daarnaast kan niemand ook geen burgemeester straffen voor iets wat iemand niet gedaan heeft. De burgemeester heeft voldoende mogelijkheden mensen extra in de gaten te houden als er vermoedens zijn, maar vermoeden is onvoldoende voor straf.
roel jeurissen
13-01-17 22:19:20
Jammer dat jullie met deze pagina mogen bestaan!
Wat bij ons in Weert gebeurd is is volkomen terecht.
Jullie hebben geen idee van de overlast.

Roel
Opmerking:
Overlast moet je op een andere manier oplossen de burgemeester heeft de wet overtreden.
Paul van Velsen
12-01-17 18:39:06
U ziet er op toe dat gevangenen en wetsovertreders worden behandeld volgens verdragen en nationale wet- en regelgeving.
Het zou mooi zijn als u er ook op toeziet dat de burger wordt behandeld volgens verdragen en nationale wet- en regelgeving zodat zij veilig over straat kunnen en niet door aso-raddraaiers worden lastiggevallen zoals in Weert. Nu verliest u het gevoel voor verhoudingen uit het oog
Opmerking:
Wij hebben in Nederland de wet als iemand de wet niet naleeft w.o. de burgemeester maar ook asielzoekers moeten worden vervolgd. Wij kijken alleen of de wet en regelgeving wordt nageleefd.
Karel Smit
10-01-17 12:48:29
Was mijn berichtje van gisteren te hard?
Het is niet gepubliceerd .
Maar wetende dat het door jullie gelezen is, geeft mij dus al voldoening.
Sterkte met de rechtzaak.
Misselijk.
Opmerking:
Wij hebben alleen dit bericht binnen gekregen op de server is geen ander bericht van u gevonden. Stuurt u hem nog een keer
arjan van de Vondervoort
10-01-17 11:51:53
Te gek voor woorden waar jullie mee bezig zijn met de aanklacht tegen de burgemeester van Weert... Alles beredeneren vanuit het wetboek en het gebruik van iedere vorm van logisch verstand TOTAAL uitschakelen. Dankzij dit soort nodeloze instituten, gaat Nederland naar de klote... Jullie voeden met dit soort acties politici die zodadelijk met weinig verstand de zaak willen schoonvegen. Zit er dan helemaal niemand bij jullie die wel eerst nadenkt voordat hij actie onderneemt.
Opmerking:
Wij hebben democratisch gekozen voor de wet en regelgeving je moet je er dan ook aan houden, dat geldt voor asielzoekers maar ook voor de burgemeester
Tonen: 5  10   20